Gallup Romania O alianta electorala PSD-PNL pentru Parlamentul Romaniei ar aduna 27% din voturile romanilor, arata un sondaj efectuat de Gallup Romania in perioada 14-18 august, adica in perioada imediat urmatoare anuntului facut de PSD ca inte
Gallup Romania O alianta electorala PSD-PNL pentru Parlamentul Romaniei ar aduna 27% din voturile romanilor, arata un sondaj efectuat de Gallup Romania in perioada 14-18 august, adica in perioada imediat urmatoare anuntului facut de PSD ca intentioneaza sa depuna motiune de cenzura. Surse parlamentare spun ca in sondajul Gallup, care nu este destinat publicitatii, primul loc in optiunile electoratului, in cazul unui scrutin parlamentar intern, este ocupat de PD cu 42%, urmat de alianta PSD-PNL (27%), PNG si PLD fiecare cu 7% si de PRM cu 6%. In cazul alegerilor pentru Parlamentul European, PD ar obtine 41%, PSD 17%, PNL 15%, PNG 6%, PRM si PLD 5%. Intrebati ce ar trebui sa faca PNL daca se va confrunta cu o motiune de cenzura din partea PSD, 26% dintre intervievati spun ca ar trebui sa intre in opozitie, 21% sa negocieze un nou guvern cu PD, 17% sa ofere posturi PSD in actualul guvern, iar 16% sa negocieze cu PSD un nou guvern. Repondentii au mai indicat ministerele Muncii (35%), Educatiei (28%), Agriculturii (28%) si Mediului (28%) ca fiind potrivite pentru reprezentantii PSD.     


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.