In timp isi lectura ziarul local pe bancuta din fata casei, o babuta din Belgia a ramas socata dupa ce a primit vizita postasului. A aflat ca, la venerabila varsta de 102 ani, autoritatile locale au inscris-o la cursurile scolii primare


In timp isi lectura ziarul local pe bancuta din fata casei, o babuta din Belgia a ramas socata dupa ce a primit vizita postasului. A aflat ca, la venerabila varsta de 102 ani, autoritatile locale au inscris-o la cursurile scolii primare din localitate. UIMIRE.Stephania Marien a primit o scrisoare din partea consiliului local, in care i se confirma faptul ca se poate inscrie la scoala primara din localitate, relateaza site-ul Ananova. Stephania, o vaduva care traieste in oraselul Sint-Katelijne-Waver, a declarat ca a fost surprinsa cand a citit scrisoarea. Ea a contactat autoritatile locale care si-au dat seama ca au facut o greseala. a€žStiu ca tineretea n-are varsta, dar am fost surprinsa de scrisoarea in care mi se spunea sa ma pregatesc pentru scoala", a declarat batrana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.