Vienna Insurance Group (VIG) a subscris pe piata romaneasca, in primele sase luni, prime brute in valoare de 192,3 mil. euro, in crestere cu 78,9% fata de perioada similara a anului trecut, a anuntat ieri grupul austriac, intr-un comunicat de presa.
Vienna Insurance Group (VIG) a subscris pe piata romaneasca, in primele sase luni, prime brute in valoare de 192,3 mil. euro, in crestere cu 78,9% fata de perioada similara a anului trecut, a anuntat ieri grupul austriac, intr-un comunicat de presa. Volumul de prime brute subscrise pe segmentul asigurarilor generale a crescut cu 81,6% fata de perioada ianuarie-iunie 2006, la 184,9 mil. euro. Primele brute subscrise din asigurari de viata au atins 7,4 mil. euro, in crestere cu 32% fata de primul semestru al anului trecut, iar profitul obtinut inainte de impozitare s-a plasat la 4,2 mil. euro, comparativ cu 1,5 mil. in perioada similara a anului trecut. VIG a intrat pe piata romaneasca in 2001 cand a preluat controlul Unita si a ajuns la o cota de piata de 17,7%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.