Uniunea Europeana a apelat marti la Rick Perry, guvernatorul statului american Texas, pentru a anula o sentinta la moarte. Ar fi cea de a 400-a executie in acest stat, informeaza utro.ru. APEL. "Uniunea Europeana regreta executia care va avea lo
Uniunea Europeana a apelat marti la Rick Perry, guvernatorul statului american Texas, pentru a anula o sentinta la moarte. Ar fi cea de a 400-a executie in acest stat, informeaza utro.ru. APEL. "Uniunea Europeana regreta executia care va avea loc in Texas si apeleaza catre guvernatorul Rick Perry sa-si foloseasca toata puterea pentru a opri aceasta executie si sa examineze posibilitatile de introducere a moratoriului in statul Texas", se spune in scrisoarea redactata de Parlamentul European. Miercuri, in Texas va avea loc cea de-a 400-a executie din istorie. Johnny Conner va fi executat miercuri, el a fiind gasit vinovat pentru moartea unui vanzator in timpul unui furt produs in 1998. Cu toate ca marturiile martorilor nu au fost tocmai concrete, a fost nevoie de mai putin de o ora ca juratii sa dea un verdict si de cinci ore pentru a stabili pedeapsa cu moartea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.