Premierul Tariceanu a declarat ca a "clarificat" in discutia de marti cu presedintele Senatului procedurile legislative care vor fi parcurse in cazul legii speciale pentru privatizarea Automobile Craiova si ca spera ca termenul de 1 septembrie pentru
Premierul Tariceanu a declarat ca a "clarificat" in discutia de marti cu presedintele Senatului procedurile legislative care vor fi parcurse in cazul legii speciale pentru privatizarea Automobile Craiova si ca spera ca termenul de 1 septembrie pentru semnarea contractului cu Ford sa fie respectat.

Tariceanu a amintit ca uzina din Craiova va fi privatizata printr-o lege speciala pentru care este nevoie de sprijinul Parlamentului. Premierul a insistat asupra faptului ca statul privatizeaza Daewoo Craiova, si nu Automobile Craiova, bazat pe considerentul ca nu sunt va€šndute activele imobiliare ale companiei.

"Trebuie sa fim atenti la diferenta intre valoarea economica si valoarea activelor imobiliare", a spus Tariceanu. Actionarul majoritar al Automobile Craiova este statul roma€šn prin AVAS, care controleaza un pachet de actiuni de 72,4% din capital. SIF Oltenia detine 22,06% din actiuni, restul titlurilor de 5,5% fiind detinute de mai multe persoane fizice si juridice.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.