Practic Bucuresti a realizat in primele sase luni venituri totale de 8,5 milioane lei, in scadere cu 4,7% fata de perioada similara a anului trecut. Firma de administrare imobiliara a avut un profit net de doua milioane lei, mai mic cu 25% decat rezu
Practic Bucuresti a realizat in primele sase luni venituri totale de 8,5 milioane lei, in scadere cu 4,7% fata de perioada similara a anului trecut. Firma de administrare imobiliara a avut un profit net de doua milioane lei, mai mic cu 25% decat rezultatul consemnat in intervalul ianuarie-iunie 2006. "Scaderea cifrei de afaceri se datoreaza micsorarii, la sfarsitul lunii aprilie 2007, a numarului de magazine aflate in administrare directa, de la trei la unu, precum si deprecierii cursului de schimb euro/leu intre cele doua perioade analizate", se arata in raportul semestrial al firmei. Firma a realizat in primele sase luni investitii in valoare de 42,8 milioane lei, pentru achizitia mai multor cladiri, terenuri si mijloace fixe de la compania Petrom. Practic are un capital social de 1,4 milioane lei si este controlata de Zerlin Dimofte, care detine 48,4% din titluri, alti actionari importanti fiind firma International Business&Trading Company si persoana fizica Bejenaru Andrei Mihai, cu participatii de 32,1%, respectiv 10,1% din capital.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.