Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, a anuntat, luni, ca si-a marit portofoliul de actiuni detinut la compania concurenta irlandeza Aer Lingus cu 4%, la 29,4%, transmite Reuters, relateaza Mediafax. "Noile titluri au fost cumparate la
Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, a anuntat, luni, ca si-a marit portofoliul de actiuni detinut la compania concurenta irlandeza Aer Lingus cu 4%, la 29,4%, transmite Reuters, relateaza Mediafax. "Noile titluri au fost cumparate la un pret maxim de 2,45 euro/unitate, ceea ce duce la o scadere a costului mediu al actiunilor detinute de Ryanair la Aer Lingus", a aratat Ryanair intr-un comunicat. Comisia Europeana a blocat, in iunie, oferta Ryanair de preluare a Aer Lingus, dar reprezentantii celei mai mari companii low-cost europene au afirmat ca vor contesta decizia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.