Componentii nationalei de rugby a Romaniei au efectuat miercuri un antrenament greu, de ascensiune montana, menit sa testeze resursele fizice si motivatia de reusita. Trei ore de urcus cu o diferenta de nivel de peste 600 de metri pana pe varfu

Componentii nationalei de rugby a Romaniei au efectuat miercuri un antrenament greu, de ascensiune montana, menit sa testeze resursele fizice si motivatia de reusita. Trei ore de urcus cu o diferenta de nivel de peste 600 de metri pana pe varful Tourmalet, apoi inca 2 ore si jumatate la coborare, acesta a fost antrenamentul de anduranta la care au fost supusi rugbystii romani aflati in muntii Pirinei, in pregatire pentru Cupa Mondiala. PREMIERA. Multi dintre elevii lui Robert Antonin nu au mai fost pana in prezent la o altitudine mai mare (s-a ajuns astazi la 2.400 m). Stagiul va continua joi cu o antrenament tip comando si alte antrenamente de intensitate fizica mare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.