Sefii clubului feroviar au ajuns la un acord cu oficialii formatiei Gloria Buzau privind transferul definitiv al portarului Mihai Minca la gruparea din Crang. Considerat al patrulea portar din lotul lui Cristiano Bergodi, dupa Dani Coman, Elinton And
Sefii clubului feroviar au ajuns la un acord cu oficialii formatiei Gloria Buzau privind transferul definitiv al portarului Mihai Minca la gruparea din Crang. Considerat al patrulea portar din lotul lui Cristiano Bergodi, dupa Dani Coman, Elinton Andrade si Andrei Marinescu, Minca nu a fost nici macar rezerva in actualul sezon.   EXPLICATIE. "Il lasam sa plece, pentru ca si domnul Bergodi a fost de acord. Nu este nici o problema pentru noi, pentru ca postul de portar il avem acoperit. Ne-am inteles deja cu cei de la Buzau, iar ca treaba sa fie rezolvata mai e nevoie ca si Minca sa-si dea acceptul", a declarat directorul general al gruparii de sub Podul Grant, Constantin Zotta. Desi in returul sezonului trecut, titularul Dani Coman a fost mai mult accidentat, Minca nu a prins primul unsprezece decat in trei randuri, antrenorul de atunci al giulestenilor, Razvan Lucescu, preferandu-l pe ghanezul Edel Apoula Bete, plecat intre timp la PSG. Astfel, cum aproape toti atacantii pe care ii au in lot se confrunta cu probleme de ordin medical, Mazilu completand deunazi lista accidentatilor pe care figurau deja Boya, Buga si Cesinha, oficialii rapidisti iau in calcul aducerea a inca unui jucator cu profil ofensiv. Din cate se pare, fotbalistul vizat de giulesteni este Emil Jula, de la Otelul Galati.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.