Petromservice doreste sa achizitioneze un pachet semnificativ de actiuni la o banca din Republica Moldova, totodata dorindu-se restructurarea prin infiintarea de noi societati. Propunerea va fi discutata de actionarii firmei in Adunarea Generala a Ac
Petromservice doreste sa achizitioneze un pachet semnificativ de actiuni la o banca din Republica Moldova, totodata dorindu-se restructurarea prin infiintarea de noi societati. Propunerea va fi discutata de actionarii firmei in Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) din 18 septembrie, potrivit unui anunt publicat de companie in Monitorul Oficial. Actionarii vor stabili, de asemenea, suma maxima necesara tranzactiei de preluare a actiunilor la societatea bancara din Republica Moldova, precum si nivelul participatiei care va reveni Petromservice.Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor va discuta si propunerea de restructurare economico-financiara, prin infiintarea de noi societati la care compania va detine participatii, dezvoltarea de noi activitati si intrarea pe alte piete de activitate sau prin alte modalitati propuse de Consiliul de Administratie, precum si modificarea structurii organizatorice a companiei. Un alt punct pe ordinea de zi vizeaza ratificarea contractelor de administrare incheiate de Petromservice cu actionarul Elbahold Limited. Petromservice a fost infiintata in 2002, prin externalizarea unor servicii ale Petrom, de catre salariati ai companiei. Compania si-a bugetat pentru anul in curs investitii totale de 230,46 milioane lei, potrivit strategiei de dezvoltare, aprobate de actionari in sedinta din 15 februarie 2007. Din bugetul total alocat investitiilor, cele financiare insumeaza 23,43 milioane lei. Firma desfasoara activitati de servicii petroliere, precum si in domeniul constructiilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.