Regizor Noul spectacol montat de Andrei Serban in Romania, "Unchiul Vanea" de Cehov, poate fi vazut zilele acestea la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj, unde vor avea loc cinci repetitii generale cu public. Repetitiile au inceput in luna iunie, f
Regizor Noul spectacol montat de Andrei Serban in Romania, "Unchiul Vanea" de Cehov, poate fi vazut zilele acestea la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj, unde vor avea loc cinci repetitii generale cu public. Repetitiile au inceput in luna iunie, fiind distribuiti doar actori de la teatrul respectiv. Spectacolul regizat de Andrei Serban va fi prezentat in toamna si la Sibiu, in cadrul Festivalului de Teatru European, unde va fi adus si un alt spectacol cu piesa "Unchiul Vanea" - cel regizat de Lev Dodin la Teatrul Malii din Sankt Petersburg. Sef al Departamentului de Actorie de la Columbia University (SUA), Serban are in portofoliu mai multe spectacole realizate pe piesele lui Cehov: "Pescarusul", "Trei surori", "Livada cu visini". Pentru noua sa reprezentatie, prima in limba maghiara, Jurnalul National il declara pe Andrei Serban "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.