Petre Grigoras, antrenorul echipei Otelul Galati s-a aratat extrem de nemultumit de prestatiile portarilor pe care reprezentanta Romaniei in Cupa UEFA i-a folosit in campionat. El a spus ca Kribauskas si Kouba au pierdut dreptul de a mai apara

Petre Grigoras, antrenorul echipei Otelul Galati s-a aratat extrem de nemultumit de prestatiile portarilor pe care reprezentanta Romaniei in Cupa UEFA i-a folosit in campionat. El a spus ca Kribauskas si Kouba au pierdut dreptul de a mai apara la Otelul.  SOLUTIE. Mai in gluma, mai in serios, Grigoras a spus ca s-ar putea sa titularizeze intre buturi un angajat de la combinatul Sidex. Nu de alta, dar daca tot echipa ia goluri pe banda rulanta, un portar de la Sidex nu l-ar mai costa pe Grigoras o caruta de bani. "Se pare ca poarta a devenit o problema la Otelul. Marocanul Kouha a gafat incredibil la primul lui meci, Kribauskas se pare ca joaca mai bine la echipa nationalaa decat la noi si cred ca a venit randul sa-l lasam si pe Bors sa joace. Sper sa nu gafeze si el. Astia sunt portarii pe care-i am la momentul asta. M-am gandit sa-i cer conducerii combinatului poate imi da niste portari de la poarta Sidex-ului", a incheiat glumind Petre Grigoras. HAGI. Fostul atacant al Farului Constanta a apreciat, pe seama scandalului Becali - Hagi, ca situatia fostei glorii a fotbalului romanesc nu este una normala. "Nu-mi place sa comentez ce se intampla la alte echipe, insa eu spun doar atat, daca se intampla la Galati, eu acum eram acasa, la Constanta", a spus Grigoras.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.