Fosta sefa a cancelariei prezidentiale, Elena Udrea, a ramas atat de credincioasa fostului loc de munca, incat isi face aparitia la Palatul Cotroceni si la ore tarzii din noapte.


Marti seara, dupa ce a participat la o emisiune la Re
Fosta sefa a cancelariei prezidentiale, Elena Udrea, a ramas atat de credincioasa fostului loc de munca, incat isi face aparitia la Palatul Cotroceni si la ore tarzii din noapte.


Marti seara, dupa ce a participat la o emisiune la Realitatea TV pana la miezul noptii, Elena Udrea s-a indreptat direct spre Administratia Prezidentiala in autoturismul Mercedes cu numarul B25023, cu care aceasta a mai fost vazuta la palat si in urma cu doua saptamani. Udrea nu a negat atunci ca a fost in Cotroceni, justificand prezenta sa timp de trei ore in palat cu o vizita pe care i-a facut-o bunei sale prietene, fosta colega la cancelarie, careia i-a adus niste carti de istorie politica din perioada cuprinsa intre cele doua razboaie mondiale.


E greu de crezut insa ca in acest caz tot despre vizitarea bunei prietene ar putea fi vorba, doar daca la Cotroceni se lucreaza si in schimbul de noapte. Elena Udrea a parasit Palatul dupa circa o ora si jumatate, la 1:42. Desi de fiecare data cand o intreaba presa sustine ca nu a mai vorbit de mult cu seful statului, iata ca la Cotroceni s-a indreptat pentru a analiza prestatia sa din timpul emisiunii televizate. Seful statului avusese si el un program incarcat marti seara, de la ora 20:00 participand la scoala de vara "Comunitati romanesti si identitate Europeana", la Mogosoaia.


ATACURI DIN AFARA. Postul de sef al cancelariei prezidentiale a ramas liber dupa demisia Elenei Udrea de la Cotroceni. In ciuda faptului ca a semnat un angajament de confidentialitate cu institutia, ea nu s-a sfiit sa dezvaluie informatii obtinute in timpul exercitarii functiei, precum biletul trimis de premierul Tariceanu presedintelui Basescu prin care il ruga sa intervina la Parchet pentru Dinu Patriciu. Anterior Udrea se intrebase retoric si daca nu cumva Tariceanu l-a sunat pe procurorul general pentru a se interesa de dosarul amicului sau. Administratia Prezidentiala nu a chemat-o in instanta pe Udrea si nici nu a sanctionat gestul sau public.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.