Internationalul francez Sylvain Wiltord, aflat in ultimul an de contract cu Olympique Lyon, a schimbat "macazul", trecand cu bagaje cu tot in curtea formatiei de prima liga Rennes. Wiltord a semnat miercuri un contract valabil pe doi ani cu Rennes, e
Internationalul francez Sylvain Wiltord, aflat in ultimul an de contract cu Olympique Lyon, a schimbat "macazul", trecand cu bagaje cu tot in curtea formatiei de prima liga Rennes. Wiltord a semnat miercuri un contract valabil pe doi ani cu Rennes, echipa aflata pe locul 10 in "Ligue 1", au anuntat noii sai angajatori pe site-ul oficial al clubului. Anuntul a fost facut inca de luni de presedintele lui Rennes, Frederic de Saint-Sernin, cel care l-a "curtat" timp de un an pe fostul elev al lui Gerard Houllier. "Wiltord va fi prezent pe 23 august la antrenamentul echipei, alaturi de noi sai coechipieri", se mai arata in comunicatul dat publicitatii de oficialii gruparii franceze.  
VINE HEINZE. URMEAZA ROBBEN? Sosirea lui Bernd Schuster in capitala vecinilor din sud, s-a lasat si ea cu mutari mai mult sau mai putin asteptate. Daca tehnicianul german inca mai cauta un "numar 9" capabil sa asigure golul in plus mult dorit de banca tehnica, sefii Realului dau dovada de mai multa prudenta, incercand sa intareasca o defensiva destul de sifonata in ultimele meciuri de pregatire. Dupa ce au incasat nu mai putin de 6 goluri in "dubla" cu FC Sevilla din supercupa, madrilenii au ajuns la un acord de principiu cu Manchester United, in vederea inregimentarii argentinianului Gabriel Heinze. Subordonatii controversatului presedinte Ramon Calderon urmeaza sa achite campioanei Angliei suma de 12 milioane de euro, in schimbul fundasului stanga, cazut in dizgratie in urma unui conflict cu sefii echipei lui Sir Alex Ferguson.  
Totodata, presa spaniola a anuntat ca "galacticii" au reluat negocierile pentru transferul olandezului Arjen Robben de la Chelsea Londra, ibericii fiind dispusi sa-l includa in tranzactie si pe fundasul brazilian Cicinho, dorit printre alte formatii si de fosta echipa a lui Cristi Chivu, AS Roma.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.