"Un antrenor nu e la puscarie. Nu-ti convine, da-ti demisia! Tehnic nu stiu, e treaba antrenorului tactica, eu ma refer la calitate, ca nu i-am spus lui Gica ce sa faca Radoi in teren. Hagi ce vrea? Nu-mi convine, plec! Nu mi-e frica cu Radoi la marc
"Un antrenor nu e la puscarie. Nu-ti convine, da-ti demisia! Tehnic nu stiu, e treaba antrenorului tactica, eu ma refer la calitate, ca nu i-am spus lui Gica ce sa faca Radoi in teren. Hagi ce vrea? Nu-mi convine, plec! Nu mi-e frica cu Radoi la marcaj. Cat se poate implica patronul? Cat vrea! Asta e mentalitatea mea, nu e dictatoriala, ar fi asa daca as fi in functie publica. Cat sunt patron, eu decid. Nu-mi convine, pun pe altul care face asa. Il dai afara, platesti banul", a spus Gigi Becali. "I-am spus: te fac antrenor mare, daca ma asculti si pe mine, iti promit ca in iarna iau doi jucatori de 10-15 milioane si te fac antrenor mare. De fapt, il fac banii mei", a mai spus finantatorul stelist. Acesta a precizat ca, in opinia sa, cel mai mare antrenor, din punct de vedere al rezultatelor, este Olaroiu, care a pregatit Steaua pana in vara, dar a subliniat ca specialistul cel mai bun cu care a colaborat este selectionerul Piturca. "El era insa ghinionist. Ascult si de Piturca, mi-a zis ca Ov. Petre e cel mai bun inchizator. Eu i-am spus asta lui Hagi, dar mai bine nu-i spuneam, ca nu-l baga", a declarat Gigi Becali, care crede ca "Hagi nu este mare antrenor", dar ca ar putea deveni daca va invata din greseli si nu va mai fi "incapatanat". "Nu cred acum in calitatile lui de antrenor, cred ca Hagi e toba de fotbal si daca va invata din greseli va ajunge mare antrenor, dar la ora asta nu e. E prea incapatanat, ar trebui sa mai vorbeasca si el cu Ienei, cu ala, cu ala" a spus Gigi Becali. Acesta a povestit ca nu a dorit sa-l lase pe Olaroiu sa plece de la Steaua pentru ca atunci ar fi fost nevoit sa-l numeasca antrenor pe Hagi, pentru ca ii era rusine de familia sa, care il dorea pe fostul selectioner la echipa "ros-albastra". "Oli mi-a zis mereu: <<Daca ai nevoie de mine, imi fac bagajele, las si bani, si arabi si vin!>>. E prieten sau nu? Stiam cat de mult isi doreste Hagi. Teia, cu care e prieten, imi spunea ca numai de Steaua vorbeste. Intr-o noapte, pe la 1, l-am chemat pe Gica: <<Nu pot sa te pun antrenor, vino presedinte!>> A zis ca nu e injositor, dar ca venind presedinte nu mai poate sa fie apoi antrenor. I-am zis ca pe Oli nu-l dau afara. Cand Oli a vrut sa plece la arabi, m-am bucurat de data asta, ii implineam un vis lui Hagi. Venise momentul, Dumnezeu a vrut. I-am facut hatarul lui Hagi", a explicat Gigi Becali.
"Meme? Cea mai mare jigodie!"
Finantatorul stelist a mai declarat ca fostul manager general Mihai Stoica, in prezent presedinte la Unirea Urziceni, este "cea mai mare jigodie" daca nu recunoaste ca a luat bani necuveniti in perioada in care a activat la gruparea din Ghencea. "A fost ca fratele meu, imi spunea lumea: te-a furat! Ce daca, a luat si el 500.000-600.000 acolo, nu-i nimic! Daca atata lucru nu poti sa recunosti, inseamna ca esti cea mai mare jigodie de om. Cand a vrut mai demult sa plece, nu l-am lasat, desi n-aveam nevoie de el, toata treaba o facea Argaseala. El nu se gandeste, de tampit ce e, daca-i fac un audit si o plangere cu contractele alea, cu sumele alea? Asa incredere aveam in el ca eu si cu el stiam cifrul de la seif. Argaseala face cat cinci de Meme", a spus Gigi Becali, care a mai spus ca dupa ce Stoica l-a atacat, va anula donatia prin care ii ceda acestuia un teren si ca declaratiile facute de el duminica seara au fost o cursa pentru Meme. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.