Gazprom propune o majorare de 20%-40% a tarifelor aplicate producatorilor independenti de gaze naturale care doresc sa transporte gazele prin intermediul retelei de conducte, o majorare de 20% ducand la cresterea cu 1%-5% a preturilor pentru consumat
Gazprom propune o majorare de 20%-40% a tarifelor aplicate producatorilor independenti de gaze naturale care doresc sa transporte gazele prin intermediul retelei de conducte, o majorare de 20% ducand la cresterea cu 1%-5% a preturilor pentru consumatorii finali, informeaza Kommersant, citat de NewsIn. Serviciul federal al tarifelor nu a aprobat inca aceasta majorare. Expertii cred ca producatorii independenti pot supravietui acestei scumpiri, insa doar daca majorarea taxei va fi amanata pana in 2009. Gazprom a confirmat ca a depus actele necesare majorarii tarifelor la biroul autoritatii de reglementare.Tarifele de transport pentru producatorii independenti de gaze naturale au crescut cu 15% din 1 martie 2007.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.