Iubitorii de folk si de rock se pregatesc de serbare. Festivalul cantecelor si al berii de la munte, Montanfest, va avea loc in perioada 24-26 august la Poiana Brasov. Evenimentul sarbatoreste spiritul autentic de munte si aduce pe scena artisti indr
Iubitorii de folk si de rock se pregatesc de serbare. Festivalul cantecelor si al berii de la munte, Montanfest, va avea loc in perioada 24-26 august la Poiana Brasov. Evenimentul sarbatoreste spiritul autentic de munte si aduce pe scena artisti indragiti.

Pe parcursul celor trei zile de sarbatoare, atmosfera va fi animata de trupe consacrate si de renumiti folkisti. Vineri, 24 august, vor presta: Bio, Zob si Vita de Vie. Sambata vor urca pe scena Ducu Bertzi, Mircea Baniciu si formatia Cargo, iar Mircea Vintila, Margineanu si Iris vor inchide duminica editia 2007 a Festivalului de bere Ciucas.


CONCURS. Totodata, amatorii de folk vor putea chiar sa cante alaturi de artistii preferati. In fiecare zi a evenimentului vor avea loc concursuri de interpretare de muzica folk jurizate de acestia si de marele public, la finalul fiecarei sesiuni fiind desemnat un castigator. "Competitia muzicala nu va urmari regulile stricte ale unui concurs de gen, ci mai degraba are rolul de a le oferi iubitorilor de folk posibilitatea de a «trezi» spiritul montan si, de ce nu, buna dispozitie a celor care iubesc muntele", au declarat organizatorii.
In plus, pe toata durata festivalului, mestesugarii vor reinvia traditiile de munte, astfel ca, alaturi de acordurile folk, berea adevarata si peisajul montan, toate ingredientele unei atmosfere reusite se vor regasi la Montanfest.

Cei care doresc sa participe la Montanfest pot accesa site-ul www.bereciucas.ro pentru a se inscrie in concurs.

Festivalul este una dintre initiativele care demonstreaza apropierea de munte. Gazdele manifestarii s-au implicat inca de anul trecut in refacerea unor trasee montane care sa faciliteze accesul iubitorilor de natura in zonele de interes turistic, proiect continuat si in acest an.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.