Desi hotararea a ramas definitiva dupa respingerea apelului formulat de autoritatea tutelara, procedurile juridice si legalizarea deciziilor au durat mai bine de doua luni. Ieri, magistratii Judecatoriei sectorului 2 au investit cu titlu executoriu a
Desi hotararea a ramas definitiva dupa respingerea apelului formulat de autoritatea tutelara, procedurile juridice si legalizarea deciziilor au durat mai bine de doua luni. Ieri, magistratii Judecatoriei sectorului 2 au investit cu titlu executoriu aceste documente. La inceputul lunii mai, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti a admis cererea formulata in data de 23 martie pe baza Legii numarul 272/2004, sub denumirea de "situatie juridica minor incuviintare deplasare in strainatate", a Adelei Omar. Magistratul care a admis cererea Adelei Omar ca cei sapte copii cu varste cuprinse intre 3 si 16 ani, cu cetatenie romano-siriana, sa poata pleca din tara, a motivat decizia prin faptul ca minorii au dreptul sa-si cunoasca rudele si pentru a nu le periclita dezvoltarea psihica si morala. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.