Finantatorul Stelei a continuat atacurile la adresa antrenorului, precizind ca acesta mai are multe de invatat si ca oricind il poate inlocui cu Olaroiu.

Gigi Becali il invita pe Hagi sa-si faca bagajele din Ghencea, amintindu-i Regelui ca e un simplu lefegiu. Finantatorul Stelei a continuat si luni seara atacurile dure la adresa antrenorului, declarind ca l-a numit mai mult din obligatie, preferatul sau fiind Cosmin Olaroiu. „Nu cred acum in calitatile lui de antrenor, cred ca Hagi e toba de fotbal si, daca va invata din greseli, va ajunge mare antrenor, dar la ora asta nu e", a spus Becali fara ocolisuri. Dintre toti antrenorii, nu-l vrea pe Zenga inapoi, iar despre Piturca a spus ca s-a bucurat cind a plecat: „Era tovarasie, apoi eu am devenit patron, el incepuse sa aiba aceeasi atitudine ca la inceput. A vrut el nu stiu ce culoare la tricou, eu am zis altceva, nu, ca plec. Pleaca! M-am bucurat cind a plecat".

Intrebat ce ar fi facut daca Hagi isi dadea demisia, act asteptat totusi dupa returul cu BATE Borisov din Liga Campionilor, Becali a anuntat ca abia astepta sa-l cheme inapoi pe Olaroiu: „Puneam mina pe telefon, il sunam pe Oli: «Fa-ti bagajele si vino, iti dau ordin». E prietenul meu si venea. La 2-2 cu Borisov, cu Olaroiu nu mi-era teama in retur, stiu ca n-are ghinion. Cred ca Hagi a inteles dorinta mea si ca vom avea rezultate impreuna. Daca nu intelegea, isi dadea demisia, deci nu mai e nici un fel de cearta", a spus oficialul stelist, ceea ce inseamna ca Hagi trebuie sa faca echipa dupa dictare, altfel va fi obligat sa plece. Becali a povestit ca nu a dorit sa-l lase pe Olaroiu sa plece de la Steaua pentru ca atunci ar fi fost nevoit sa-l numeasca antrenor pe Hagi, deoarece ii era rusine de familia sa, care il dorea pe fostul selectioner la echipa ros-albastra. „Oli (n.r. - Cosmin Olaroiu) mi-a zis mereu: «Daca ai nevoie de mine, imi fac bagajele, las si bani, si arabi, si vin». Ma gindeam ca sint obligat sa-l iau pe Hagi, e nasul meu, nu pot lua pe altul. Mi-era rusine de familie. Stiam cit de mult isi doreste Hagi. Teia, cu care e prieten, imi spunea ca numai de Steaua vorbeste. Intr-o noapte, pe la ora 1.00, l-am chemat pe Gica: «Nu pot sa te pun antrenor, vino presedinte!». A zis ca nu e injositor, dar ca, venind presedinte, nu mai poate sa fie apoi antrenor. I-am zis ca pe Oli nu-l dau afara. Cind Oli a vrut sa plece la arabi, m-am bucurat de data asta, ii implineam un vis lui Hagi. I-am facut hatirul lui Hagi", a explicat Becali la sport.ro.

Finantatorul stelist a exclus posibilitatea ca jucatorii sa unelteasca impotriva lui Hagi, insa a precizat ca tehnicianul trebuie sa inteleaga ca, desi ii este nas, la Steaua este un angajat: „Am tras acum un semnal de alarma, sa inteleaga ca el e angajatul meu. Pe mine, daca ma platesti, sint sluga credincioasa: dai banii, fac ce vrei. Daca tu esti designer, eu platesc si vreau sa-mi pui mobila asa cum vreau eu, urit". Nici MM Stoica nu a scapat de amenintarile lui Becali, acesta reamintindu-i de neregulile gasite in contractele de transfer ale brazilienilor si anuntindu-l ca i-a retras donatia cu terenul din Pipera. Hagi, care se pare ca are o clauza de reziliere a contractului de citeva milioane de euro, nu a comentat ieri-dimineata acuzele patronului, anuntind o conferinta de presa ieri-seara, inaintea antrenamentului pe care anuntase anterior ca il conduce.

Marian Iancu il copiaza pe Becali Patronul Poli Timisoara le-a dat cartonas galben tuturor angajatilor. „Toti se fac vinovati de nesocotirea ordinelor mele. Atit timp cit stabilim niste chestiuni, facem o analiza, o anumita conduita si punem la punct niste lucruri de urmat si vad dupa aia ca s-au schimbat toate, e normal ca si jucatorii in teren sa-si permita sa faca orice daca la nivel de club se poate nesocoti ceea ce hotaraste un presedinte. Ca sa nu mai zic ca e vorba de cel care e cu banii", a declarat Marian Iancu la postul local Analog TV. Iancu i-a facut timpiti si pe cei de la Fisc, deoarece vor sa recupereze datoriile de pe vechea societate care a administrat clubul de fotbal. Neintimidati, angajatii ANAF au anuntat ca vor scoate azi la vinzare mijloacele fixe ale echipei Poli Timisoara, pentru o datorie de circa patru milioane de euro.

Citeste si: Becali dezvaluie puciul fotbalistilor impotriva lui Hagi