Finantatorul Stelei sustine ca jucatorii l-au facut sa se implice deoarece nu intelegeau nimic de la Hagi.

Hagi a anuntat, dupa doua zile de tacere, ca ramine la Steaua si a cerut inca o data liniste pentru a pregati meciul cu BATE Borisov din Liga Campionilor. El a adaugat ca nu i-a promis niciodata nimic lui Gigi Becali in legatura cu alcatuirea echipei, dar ca respecta relatia patron-angajat. ''Nu ma supar si, daca m-as supara, n-am de ales. Imi pare rau ca a fost obisnuit intr-un fel, ca asculta de multi din afara si ca nu asculta de cine trebuie. Am spus de cind am venit la Steaua ca relatia mea cu toata lumea trebuie sa fie bazata pe respect. Eu discut foarte mult cu Gigi Becali, ca de la patron la antrenor, dar nu am promis si nu voi promite nimanui nimic. Era doar o alternativa ca Mirel Radoi sa joace fundas central. E un jucator valoros, care ne-a ajutat foarte mult, dar n-am dat nici o garantie, am zis doar ca poate fi o alternativa", a spus Hagi.

Imediat dupa precizarile lui Hagi, finantatorul din Ghencea a dezvaluit ca atacul sau a venit ca urmare a unui puci organizat de jucatori si a continuat sa-l laude pe Olaroiu in detrimentul lui Hagi. Totul a inceput in Olanda, cind jucatori l-au chemat in cantonament, pirindu-l pe Hagi ca nu stie sa-i invete un traseu de pase, iar atunci cind joaca dupa cum ii duce capul si piciorul, tehnicianul face scandal. "Am fost chemat in Olanda cu cinci zile inaintea stagiului de pregatire a Stelei, dar am zis ca ce sa caut eu acolo? Jucatorii mi-au spus sa vin si sa vad ce se mai poate salva. Am reusit acolo sa impac pe toata lumea, cu mare talent", a explicat Becali.

A urmat o alta razmerita la Bucuresti, in care s-au plins ca nu inteleg ce vrea Hagi de la ei, acuzindu-l si de faptul ca le vorbeste urit, pentru ca in final sa se plinga ca vor pierde bani. Aici, disperat ca nu va mai incasa cel putin 12 milioane de euro de la UEFA, Becali s-a implicat, probabil sfatuit si de Olaroiu, si de aici intreg scandalul. "Mie mi-e frica sa nu faca Gica o greseala care sa fie fatala, de aia ma bag. Care sa-i fie fatala Stelei, nu lui Hagi sau mie. Unul din cei cinci jucatori care au venit la palat, unul important care cand a putut sa plece nu a facut-o, dar caruia nu-i dau numele, a zis asa "Bre, nea' Gigi, e nasul tau, dar noi ne luptam pentru sute de mii de dolari, noi jucam pentru bani. El daca pleaca de la Steaua se duce la Mamaia, are hotel, e milionar, dar noi? Noi jucam pentru familii". Si eu i-am spus asta lui Gica si mi-a dovedit ca are suflet. Mi-a spus altcineva ca la 1-0 pentru Zaglebie se gindea ce vor zice jucatorii daca rateaza calificarea si nu iau primele. Problema e ca sint bani multi la mijloc, e vorba de 30 de milioane de euro si, chiar daca eu nu sint un om lacom, sint bani extrem de multi", a declarat Becali pentru sport.ro

Citeste si: Becali: „Hagi sa inteleaga ca e angajatul meu"