Stiti cum se cade ca un deputat sa ceara spaga pe holurile Parlamentului? Intr-un mod protocolar, aratind spre geanta lui tip diplomat. Adica o vrea plina cu bani. Dar si mai interesant: de ce vrea un deputat o geanta plina cu bani? Ca sa-si convinga
Stiti cum se cade ca un deputat sa ceara spaga pe holurile Parlamentului? Intr-un mod protocolar, aratind spre geanta lui tip diplomat. Adica o vrea plina cu bani. Dar si mai interesant: de ce vrea un deputat o geanta plina cu bani? Ca sa-si convinga colegii parlamentari sa voteze o lege in interesul unei societati de stat. Adica, mai pe romaneste, astia cer spaga ca sa faca o lege corecta! Iar daca nu-si primesc spaga, ce se intimpla cu respectiva societate de stat? Simplu, intra in faliment. Cum isi face un grup de parlamentari imbunatatiri financiare de o suta de milioane de euro - cititi in exclusivitate ancheta din pagina 3 a "Academiei Catavencu", aparuta azi pe tarabe.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.