Mijlocasul echipei Real Madrid, Emerson, va juca din actualul sezon la AC Milan, a anuntat gruparea italiana, fara sa dea publicitatii suma de transfer si perioada contractului internationalului brazilian.  REVENIRE IN IL CALCIO. Emerson, in va
Mijlocasul echipei Real Madrid, Emerson, va juca din actualul sezon la AC Milan, a anuntat gruparea italiana, fara sa dea publicitatii suma de transfer si perioada contractului internationalului brazilian.  REVENIRE IN IL CALCIO. Emerson, in varsta de 31 de ani, a plecat la Real Madrid in 2006, dupa ce echipa sa din acel moment, Juventus Torino, a fost retrogradata in Serie B in urma scandalului meciurilor trucate din Italia. Emerson, supranumit "Puma", este al treilea jucator transferat de AC Milan in aceasta vara, dupa conationalii sai Pato si Digao, acesta din urma fiind fratele mai mic al lui Kaka. Emerson a evoluat pana in prezent la echipele Gremio Porto Alegre (1994-1997), Bayer Leverkusen (1997-2000), AS Roma (2000-2004), Juventus Torino (2004-2006). In ultimul sezon petrecut la Real, Emerson a jucat 16 partide inscriind un singur gol. Emerson a fost convocat de 73 de ori la nationala Braziliei pentru care a inscris sase goluri. El a participat la turneele finale ale Cupei Mondiale din 1998 si 2006.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.