ROMANIAN GRAND PRIX
Apartinand echipei Qatarului, prima ambarcatiune Class 1 dintre cele 12 care vor lua startul la Romanian Grand Prix, a patra etapa dintr-un circuit de mare vizibilitate, care se va desfasura la Mamaia in zilele de vine
ROMANIAN GRAND PRIX
Apartinand echipei Qatarului, prima ambarcatiune Class 1 dintre cele 12 care vor lua startul la Romanian Grand Prix, a patra etapa dintr-un circuit de mare vizibilitate, care se va desfasura la Mamaia in zilele de vineri, sambata si duminica, a ajuns in Constanta in noaptea de marti spre miercuri.   MEMBRU IN GUVERN. Condusa de seicul Hassan Bin Jabor Al-Thani, membru in guvernul tarii sale si pilot pe "Qatar 96", echipa Qatarului dispune de doua ambarcatiuni si de un buget de 5 milioane de euro. Caravana, alcatuita din patru camioane, care a transportat cele doua ambarcatiuni, workshop-ul echipei si cortul-hospitality, a sosit in tara noastra tocmai din Norvegia, unde s-a desfasurat etapa a treia a Class 1 World Powerboat Championship.   CARTIER. Celelalte 11 echipaje care vor participa la cursa de la Mamaia vor sosi in Romania in aceste zile. Cartierul general al Class 1 Romanian Grand Prix va fi situat in dreptul Hotelului Rex din Mamaia, unde organizatorii au reparat digurile, au terasat terenul si dragat lacul. Totodata, zona a fost racordata la apa si la curent electric si a fost amenajata o platforma betonata special pentru amplasarea macaralelor ce vor lansa barcile la apa.   Program Organizatorii evenimentului, Power Marine in colaborare cu Primaria Municipiului Constanta si Consiliul Judetean Constanta, au stabilit cate un antrenament oficial in fiecare dintre cele trei zile ale intrecerii, de la ora 11:00, cursa propriu-zisa urmand sa aiba loc duminica, de la ora 15:00. Vineri, toate ambarcatiunile inscrise in cursa vor lua parte la o parada pe strazile Constantei. Concursul se va incheia duminica seara cu o petrecere de ramas-bun la Office Club din Mamaia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.