Rednic a avut la dispozitie doar opt jucatori la antrenamentul lui Dinamo.

Dinamovistii s-au contaminat de la vecinatatea cu Spitalul de urgenta Floreasca, mai mult de jumatate dintre titulari avind probleme medicale. Mircea Rednic a d
Rednic a avut la dispozitie doar opt jucatori la antrenamentul lui Dinamo.

Dinamovistii s-au contaminat de la vecinatatea cu Spitalul de urgenta Floreasca, mai mult de jumatate dintre titulari avind probleme medicale. Mircea Rednic a declarat, ieri, agentiei MEDIAFAX, ca in proportie de 90 la suta meciul cu Farul Constanta se va amtna din cauza accidentarilor din lotul campioanei. Antrenorul spune ca la antrenamentul de luni dimineata a avut doar 8 jucatori la dispozitie. "Pai Niculescu se opereaza la unghie, pentru ca are puroi si nu poate sa incalte nici gheata si, in afara celorlati accidentati, sint multi la lot. Marti, sint trei jucatori care vor fi titulari in echipa nationala de tineret in amicalul cu Anglia: Ganea, Musat si Ropotan. Astazi am avut disponibili doar 4 jucatori, plus doi jucatori care nu sint refacuti in totalitate si alti doi de la echipa a doua, in total 8 jucatori la antrenament. Cel de-al doilea antrenament de astazi l-am aminat, am facut doar unul mai lung si atit. Sper ca liga si adversarul sa ne inteleaga. Eu am cerut conducatorilor sa incerce sa amine meciul cu Farul nu pentru ca ne-ar fi frica de ei, ci pentru ca voi incerca sa recuperez mai multi jucatori. Jucind cu Farul s-ar putea sa mai pierd vreo 2-3 si daca nu intereseaza pe nimeni, pe mine ma doare.", a declarat antrenorul campioanei.

Nici Steaua nu sta mult mai bine la acest capitol. Mijlocasul Mihaita Plesan, accidentat in partida cu CFR Cluj, a fost supus unor investigatii medicale la Spitalul Militar din Bucuresti, confirmindu-se diagnosticul initial, de fractura a peroneului sting, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea. In zilele urmatoare jucatorul va repeta investigatiile si se va lua o decizie cu privire la momentul oportun pentru efectuarea interventiei chirurgicale. Fundasul Mihai Nesu s-a ales cu o plaga la arcada dreapta in urma contactului dur cu Semedo, dar se afla in afara oricarui pericol, iar Pawel Golanski mai are doar usoare probleme de la trauma la nivelul cutiei toracice.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.