Surse apropiate trupei spun ca rockerii au decis sa renunte definitiv la turnee pentru ca sunt prea batrani pentru a mai face fata inca unei serii europene sau mondiale de concerte. Cei patru "bunici ai rock-ului" au impreuna 252 de ani: Mick Jagger
Surse apropiate trupei spun ca rockerii au decis sa renunte definitiv la turnee pentru ca sunt prea batrani pentru a mai face fata inca unei serii europene sau mondiale de concerte. Cei patru "bunici ai rock-ului" au impreuna 252 de ani: Mick Jagger si Keith Richards au fiecare cate 63 de ani, Charlie Watts are 66 de ani, iar Ron Wood are 60 de ani. Duminica, la Londra, membrii trupei vor incheia un turneu mondial inceput in urma cu doi ani. Acest turneu i-a adus pe Jagger si pe colegii sai si la Bucuresti, pe 17 iulie. Trupa s-a format in 1962 si de atunci a avut turnee in mod regulat. Rolling Stones a vandut peste 200 de milioane de albume in lumea intreaga pe parcursul ultimelor cinci decenii si a sustinut mii de concerte cu casa inchisa. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.