Presedintele Traian Basescu s-a pus cu burta pe carte pentru a putea sustine examenul de validare a brevetului de comandant de nava. El a inceput de ieri cursurile intensive la Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transp
Presedintele Traian Basescu s-a pus cu burta pe carte pentru a putea sustine examenul de validare a brevetului de comandant de nava. El a inceput de ieri cursurile intensive la Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale din Constanta, iar vineri va sustine testul final in urma caruia va fi sau nu reconfirmat pentru functia de comandant de nava.
La iesirea de la Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale din Constanta, seful statului a declarat ca este placut sa se intoarca la scoala si ca in prima zi a facut acomodarea cu simulatorul de tanc."Asta mi-a dat o stare de confort si realitatea este ca am dreptul la un brevet valabil", a spus Basescu, aratand si chitanta care atesta ca a platit pentru sustinerea cursurilor, 1175 de lei. Presedintele a spus ca singura problema ramane frecventa la cursuri, dar ca spera sa beneficieze de intelegerea lectorilor. (M.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.