Suporterii Stelei cred ca Radoi este cel care a stirnit pasiunile tactice ale lui „Il Ciobandante", al carui comportament este atacat dur.

Suporterii Stelei au pus din nou mouse-ul pe securea razboiului, ingropata dupa o intilnire cu Becali in urma careia s-a reluat vinzarea abonamentelor la peluze. Ros-albastrii l-au atacat dur pe Gigi Becali pe Internet, nemultumiti de atacurile la adresa lui Hagi. „The Flyer" crede ca „oligofrenul" Becali „acum chiar ca a sarit pirleazul", considerind ca Mirel Radoi si-a bagat crampoanele in tot acest scandal. Fanul isi imagineaza ce ii transmite capitanul Mirel Radoi patronului stelist: „«Neneaaaaa Gigi, sa stiti ca raul de Hagi nu ma baga unde vreau si de aia joc ca o cirpa, am intrari criminale si faultez ca disperatu’ in preajma careului»’’.

„AndyQ" nu intelege iesirea lui Gigi Becali: „Si acum stau bulversat cu gindul la declaratiile lui «Il Ciobandante». DOAMNEEE!!!! Ti-ai adus antrenor pe Hagi, nasul tau, Regele fotbalului romanesc, si iti bati joc de el??? Vorba lui Stoica, sa-si ia licenta Pro si sa se faca antrenor. Vai de capul nostru!!!".

Altii il trimit la oile sale, pe motiv ca au acelasi coeficient de inteligenta, in timp ce „jarhead" are explicatii psihologice: „Totul devine o schimonoseala grotesca... Milionarul schizofrenic nu mai are nici macar minim respect fata de echipa, de baieti: Plesan cade secerat - tusti la spital, Golanski iese cu coastele rupte, Nesu joaca si stringe din dinti ca ostasul sovietic insingerat ... si el urla ca un isteric patent ca «baaaaanii mei, baaaanii mei, pe baaanii mei vreau respect» ... este de-ajuns sa intelegem vermina din scursura becalica: el, in distorsionata lui axiologie, este convins ca respectul este egal cu servilismul gretos platit cu gologani... Sint convins ca, in paranoia lui, ciobanul s-a trezit deodata - buimac si ignorat - plesnit de realitate: nu exista decit un singur Rege si acesta este Hagi... un intreg stadion poate scanda Hagi pina ce acest singur strigat se transforma in imn, in timp ce pronuntarea numelui Becali te plaseaza intre grimasa si interjectie’’.

„Wlladdy1" este mihnit pentru ca „ce-i mai rau e ca nu putem alunga oaia neagra din Ghencea... acest nimic se aseamana cu un Dictator de care am reusit sa scapam in ‘89... si el era inconjurat de oameni care ii spuneau ca este iubit, ca el e salvatorul, acesti lingusitori care stau in jurul nemernicului il manipuleaza si il incurajeaza. Omul e sarac cu duhul si crede tot, el e cel mai mare conducator, cel mai mare antrenor, el e cheia succesului si e greu sa-i scoti asta din cap... poate doar ca in ‘89. Daca pleaca Hagi din Ghencea, trebuie sa facem ceva, altfel nu vom mai avea performante".

Vezi penalty-ul ratat de Trica la meciul CFR Cluj-Steaua pe www.cotidianul.ro/select