Internat pentru investigatii medicale intr-un spital din Modena, tenorul Luciano Pavarotti a fost externat, medicii considerand ca testele pot fi facute in regim ambulatoriu. Cu toate acestea Pavarotti a preferat sa ramana pe pat de spital.

Internat pentru investigatii medicale intr-un spital din Modena, tenorul Luciano Pavarotti a fost externat, medicii considerand ca testele pot fi facute in regim ambulatoriu. Cu toate acestea Pavarotti a preferat sa ramana pe pat de spital.  Tenorul italian Luciano Pavarotti, internat de doua saptamani intr-un spital din Modena, Italia, din cauza unei stari febrile, va fi supus unor investigatii medicale mai amanuntite, desi medicii si-au dat acordul pentru externare in urma cu cateva zile. PAZA BUNA... Medicii informeza ca testele au legatura cu cancerul la pancreas de care sufera Pavarotti. Pe 8 august, Pavarotti, in varsta de 71 de ani, a fost internat in spitalul din Modena avand febra mare. In ziua urmatoare, medicii au spus ca starea sanatatii tenorului este "satisfacatoare" si ca acesta va fi externat in cateva zile. Managerul lui Pavarotti a declarat saptamana trecuta ca tenorul, care anul trecut, in iulie, a fost supus unei operatii de eliminare a unei tumori pancreatice, a primit acordul medicilor pentru a pleca din spital. Ulterior, sotia cantaretului, Nicoletta Mantovani, a declarat ca Pavarotti prefera sa mai ramana internat cateva zile pentru ca se simte mai linistit in spitalul din orasul sau natal. In prezent, el este tratat in cadrul sectiei de oncologie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.