Ancheta interna a clubului Jiul a relevat ca bodyguarzii s-au facut vinovati de "exces de zel".

Jucatorul Mihai Lungan, batut crunt saptamian trecuta de doi indivizi in vestiarul clubului pentru ca refuza sa-si prelungeasca intelegerea
Ancheta interna a clubului Jiul a relevat ca bodyguarzii s-au facut vinovati de "exces de zel".

Jucatorul Mihai Lungan, batut crunt saptamian trecuta de doi indivizi in vestiarul clubului pentru ca refuza sa-si prelungeasca intelegerea cu Jiul, si-a retras ieri plingerea impotriva celor doua persoane care l-au batut si care sint presupusi bodyguarzi ai patronului Alin Simota. Declaratia fotbalistului, care intre timp s-a transferat la CSM Rm. Vilcea ca jucator liber de contract, a fost inregistrata la un notar din Rimnicu Vilcea, iar reprezentantii lui Lungan au venit la Petrosani pentru a stabili impacarea partilor. Chestorul Liviu Petrea, coordonatorul anchetei, a declarat ca in aceste conditii urmarirea penala a celor doi agresori nu va fi inceputa, politia neavind posibilitatea de a se autosesiza.

In plus, conform celor declarate de vicepresedintele Jiului, Marian Spiru, gruparea din Petrosani nu-i poate sanctiona pe cei doi agresori ai jucatorului Mihai Lungan, Cristian Litera si Catalin Penciuc, deoarece acestia nu sint angajati ai clubului. Spiru a admis ca cei doi agresori, Cristian Litera si Catalin Penciuc, fac parte din anturajul gruparii petrosanene, insa a precizat ca, nefiind angajati cu carte de munca, ei nu vor raspunde nici macar administrativ pentru agresiunea impotriva fotbalistului. "Altercatia a avut loc intre jucator si doua persoane care fac parte din anturajul nostru. Adica, acestia frecventeaza sala de forta din incinta complexului si i-am folosit, ocazional, ca oameni de ordine la meciurile cu un grad ridicat de risc. Noi nu avem ce sa le facem. Poate doar sa le interzicem sa mai intre in sala de forta si sa nu le mai solicitam serviciile la meciurile cu probleme. Probabil ca Alin Simota (n.r. - patronul clubului Jiul) ne va interzice sa-i mai contactam pentru aceste meciuri", a spus Spiru. El a mentionat ca gestul celor doi a fost catalogat de comisia de ancheta interna formata dupa producerea incidentului drept "exces de zel".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.