Presedintele-jucator din Ghencea a fost extrem de nervos dupa ce trupa lui razboinici l-a lasat cu "pohta"-n cui dupa derby-ul cu CFR Cluj. A maturat cu orgoliul lui Gica Hagi, si-a etalat talentul de antrenor si a defilat cu portofelul pe la toate t
Presedintele-jucator din Ghencea a fost extrem de nervos dupa ce trupa lui razboinici l-a lasat cu "pohta"-n cui dupa derby-ul cu CFR Cluj. A maturat cu orgoliul lui Gica Hagi, si-a etalat talentul de antrenor si a defilat cu portofelul pe la toate televiziunile care au avut operatori disponibili sa-i filmeze elucubratiile. Gigi Becali are si momente de tandrete si chiar de ris isteric, asa cum se poate vedea din imaginile de arhiva de mai jos. De altfel, dupa criza de duminica, si-a mai revenit, declarind ca, dupa ce a ramas mut, a ris de biletelele pe care le-ar fi scris antrenorilor cu titularii Stelei, promitind ca, exceptind unul singur, le maninca pe celelalte daca isi recunoaste mizgalelile.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.