Vecinii indragitei actrite, cunoscute mai ales pentru prestatia sa din celebrul serial "Dr. Quinn, Medicine Woman", au rabufnit in momentul in care au auzit ca Jane Seymour si sotul sau au obtinut pentru conacul lor (cunoscut mai ales drept St. Cathe
Vecinii indragitei actrite, cunoscute mai ales pentru prestatia sa din celebrul serial "Dr. Quinn, Medicine Woman", au rabufnit in momentul in care au auzit ca Jane Seymour si sotul sau au obtinut pentru conacul lor (cunoscut mai ales drept St. Catherine's Court) o licenta care permite functionarea acestuia dupa programul unui club de noapte (cu toate serviciile specifice: muzica, bauturi alcoolice, foc de artificii, etc.).
Desi se asteptau sa fie intampinati chiar de "inamica publica nr 1" a zonei, careia doreau sa-i inmaneze si o petitie cu toate nemultumirile lor, cei aproximativ 50 de rasculati nu au avut sansa s-o intalneasca pe Seymour pe proprietatea evaluata la peste 10 milioane de dolari. Au fost primiti, in schimb, cu multa curtoazie de catre Hein van Vorstenbosch, administratorul conacului, care le-a oferit ceai si cafea preparate chiar de unul dintre majordomii actritei.
Desi unii dintre protestatari nu au putut rezista tentatiei de a gusta ceaiul si cafeaua oferite de "Dr. Quinn", liderul acestora, Alan Randall, a ramas ferm pe pozitii punandu-l la curent pe administratorul Hein van Vorstenbosch cu revendicarile localnicilor din superba zona situata la nord de orasul Bath, din districtul Somerset. Totodata, Van Vorstenbosch a fost informat ca protestatarii vor ramane pe proprietate pana la solutionarea revendicarilor.
Jane Seymour, 56 de ani, si sotul sau, regizorul James Keach, in varsta de 59 de ani, sunt acuzati de localnici ca le-au ignorat cu buna stiinta solicitarile numai din dorinta de a obtine castiguri materiale. Protestatarii sunt nemultumiti in primul rand de faptul ca viata lor linistita a luat sfarsit dupa ce Seymour a obtinut aprobarea necesara pentru inchirierea conacului. "Linistea noastra a fost distrusa abuziv. Niciodata pana acum nu am avut in zona atata trafic, zgomot etc. Este inadmisibil. Am fost deosebit de incantati cand am aflat ca a investit aproape 6 milioane de dolari in restaurarea proprietatii (care este reprezentativa pentru aceasta zona), dar nu acceptam sub nici o forma ca aici sa aiba loc evenimente atat de zgomotoase. Nu avem nimic personal cu Jane Seymour. Pur si simplu suntem ingrijorati pentru viitorul si frumusetea acestei zone", a precizat Alan Randall, liderul protestatarilor.
In replica, administratorul Hein van Vorstenbosch a dorit sa precizeze ca "in ultimul an aici au avut loc doar doua petreceri". "Iar ultimul eveniment de mai mare amploare a fost o petrecere aniversara organizata in cinstea mamei lui Jane Seymour, in urma cu trei ani", a adaugat administratorul in mana caruia a fost depusa o petitie cu 200 de semnaturi. Oricum, cazul Seymour vs vecini se va transa la tribunalul din Bath, unde a fost depusa o plangere impotriva licentei detinute de actrita.
Jane Seymour si James Keach locuiesc la St. Catherine's Court doar trei luni pe an, restul anului conacul fiind inchiriat. Cei doi au intrat in posesia conacului St Catherine's Court in 1984, platind pentru acesta 700.000 de dolari, dupa terminarea filmarilor la serialul tv Jamaica Inn.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.