Cetelem IFN a lansat un nou imprumut pentru populatie, Credit Joker, destinat achizitiei de bunuri de folosinta indelungata din magazinele partenere, care ofera posibilitatea clientilor de a amana plata unei rate cu o luna, a anuntat ieri compania. A
Cetelem IFN a lansat un nou imprumut pentru populatie, Credit Joker, destinat achizitiei de bunuri de folosinta indelungata din magazinele partenere, care ofera posibilitatea clientilor de a amana plata unei rate cu o luna, a anuntat ieri compania. Astfel, Cetelem ofera clientului care a luat un Credit Joker posibilitatea de a-si amana o rata printr-un apel telefonic cu 30 de zile inainte de data scadenta. Dobanda lunara a creditului este de 0,9%, perioada de rambursare este intre 6 si 60 de luni, iar valoarea creditului, intre 500 si 30.000 lei. Dobanda anuala efectiva incepe de la 21,18%. Cetelem IFN a luat nastere in mai 2005, prin preluarea Credisson International de catre Cetelem, divizia de credite de consum a grupului financiar francez BNP Paribas.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.