Potrivit Mediafax, Genica Boerica a sustinut in fata instantei ca are o stare de sanatate precara, ca este insulino-dependent si ca, din acest motiv, doreste sa fie judecat in stare de libertate. El a adaugat ca a povestit procurorilor tot ce a stiut
Potrivit Mediafax, Genica Boerica a sustinut in fata instantei ca are o stare de sanatate precara, ca este insulino-dependent si ca, din acest motiv, doreste sa fie judecat in stare de libertate. El a adaugat ca a povestit procurorilor tot ce a stiut despre posibile infractiuni, inclusiv despre functionari publici care au avut legatura cu anumite infractiuni. Boerica a mai spus ca nu are legatura cu dosarul in care a fost arestat, fiind vorba despre o firma pe care a vandut-o inca din 2002. Boierica se afla in arest in urma unei decizii a Curtii de Apel Craiova din 11 iulie. (O.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.