DINAMO - Mircea Rednic sta cu bagajele la usa Presedintele Nicolae Badea este de parere ca jocul slab al echipei i se datoreaza si antrenorului, insa Cristi Borcea si Viorel Turcu il sustin pe tehnician.  Totul va depinde de calificar
DINAMO - Mircea Rednic sta cu bagajele la usa Presedintele Nicolae Badea este de parere ca jocul slab al echipei i se datoreaza si antrenorului, insa Cristi Borcea si Viorel Turcu il sustin pe tehnician.  Totul va depinde de calificarea in grupele Ligii. Finalul jocului cu Dacia Mioveni, scor 1-1, l-a suparat pe presedintele lui FC Dinamo. "Sunt dezamagit nu numai de rezultat, ci si de joc. Prestatia noastra a fost anemica", a declarat oficialul "cainilor".   PARERI. Nicolae Badea l-a atacat, chiar desi voalat, pe antrenorul Mircea Rednic: "Eu cred ca fiecare meci trebuie sa-l abordezi la castig, nu cum s-a intamplat cu Dacia Mioveni". Antrenorul Mircea Rednic este constient ca ratarea calificarii in grupele Ligii Campionilor i-ar putea fi fatala: "Eu raspund de rezultate si ma astept la orice. Sper totusi ca baietii sa-si revina pana la returul cu Lazio". Directorul general, Cristi Borcea, il apara te tehnician: "Sa fie clar, nu se pune problema ca Rednic sa plece de la Dinamo. Echipa isi va reveni. Cert este ca tuturor le sta gandul doar la calificarea in grupele Ligii". Unul dintre actionari, Vasile Turcu, l-a completat pe Borcea: "Recunosc, este o perioada mai grea, insa nu se pune problema sa schimbam antrenorul. Rednic este si va ramane la Dinamo". Replicile dintre Nicolae Badea si Mircea Rednic au continuat, dupa ce oficialul i-a criticat pe jucatori. "S-au acumulat oboseala si stres dupa meciul cu Lazio, dar jucatorii nu sunt penibili, asa cum s-a spus."   Revine Petre? Transferat in primavara anului trecut la TSKA Sofia, unde mai are contract pana in vara lui 2009, Florentin Petre doreste sa revina in "Stefan cel Mare", insa, momentan, conducerea dinamovista nu l-a contactat. "Eu am fost tot timpul alaturi de Dinamo. Normal ca-mi doresc sa ma intorc la echipa mea de suflet. Mai trebuie insa sa vrea si altcineva", a declarat internationalul roman. "Piticul" le-a cerut oficialilor gruparii bulgare sa-si rezilieze contractul pe cale amiabila: "Am probleme, iar zilele urmatoare voi decide viitorul. Sunt fotbalist de echipa nationala si vreau sa joc tot timpul. Cand vezi ca esti mai bun decat altii, dar nu esti apreciat e foarte greu".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.