Ultima mutare a lui Adrian Mititelu, numirea lui Ilie Balaci in functia de manager general al clubului, a mai limpezit putin apele in Banie. Fosta mare glorie va avea puteri depline si spera sa redreseze corabia olteana.


Visul Craiov
Ultima mutare a lui Adrian Mititelu, numirea lui Ilie Balaci in functia de manager general al clubului, a mai limpezit putin apele in Banie. Fosta mare glorie va avea puteri depline si spera sa redreseze corabia olteana.


Visul Craiovei de a juca din nou intr-o cupa europeana s-a destramat dupa numai patru etape. Capitanul Dorel Stoica voia sa castige campionatul, patronul Adrian Mititelu, fiind mai ponderat, a fixat un obiectiv mai credibil, un loc in primele sase. Acum, Dorel Stoica a fost exclus din lot, a pierdut si nationala, iar finantatorul Stiintei a schimbat obiectivul in salvarea de la retrogradare.


DECIZII. Dupa infrangerea de la Targu-Jiu, antrenorul Florin Cioroianu si-a prezentat demisia, considerand ca "asa este mai bine pentru club". Consiliul Director al clubului i-a respins insa demisia, considerand ca infrangerile din ultimele trei etape nu sunt din vina tehnicianului. Mai mult, Adrian Mititelu l-a rugat pe Ilie Balaci sa devina manager general al clubului, acesta acceptand pe loc propunerea finantatorului. "Nu eu o sa fac echipa, tot Cioroianu se va ocupa. Vreau sa umblu la moralul jucatorilor, pentru ca sunt la pamant din punct de vedere psihic", a spus Balaci. Cioroianu a declarat ca de acum inainte va da credit unor jucatori tineri si ca este de acord cu masurile disciplinare luate de Mititelu, si anume excluderea din lot a jucatorilor Stoica, Gargalie, Dina si Saceanu. "E un moment zero pentru mine. Nimeni nu va mai fi titular de drept in echipa. Voi merge pe mana tinerilor si, daca va fi sa pierd, pierd pe mana mea, nu a altora. Macar eu ma simt curat. Este foarte bine ca Mititelu a luat aceste decizii. Eu as fi vrut sa-i propun imediat dupa infrangerea de la Iasi sa faca unele schimbari, sa vorbeasca cu jucatorii, dar m-am razgandit, crezand ca ne vom reveni. Unii dintre fotbalisti acuzau o stare de oboseala pe care eu nu o intelegeam. Probabil, daca aveau alt antrenor, nu mai spuneau ca sunt obositi", a spus Cioroianu, care a insinuat ca unii dintre jucatori l-ar fi "lucrat". Dupa cei patru, se pare ca si portarul Mircea Bornescu este pe faras, "Pepe" facand unele declaratii care l-au suparat pe patronul Adrian Mititelu.

"Inima mea e aici, in Banie"Jurnalul National: Domnule Balaci, manager general la clubul care v-a initiat in fotbalul mare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.