Steaua a ramas in inferioritate numerica in minutul 12, cand fundasul Dorin Goian a primit direct cartonasul rosu, pentru ca l-a tras de mana pe Didi, scapat singur spre poarta, dupa ce trecuse de Ionut Rada.
In minutul 71, Mihai Nesu l-a faultat in careu pe Antonio Semedo, iar centralul Augustus Constantin a dictat penalti pentru CFR Cluj, la semnalizarea tusierului Eduard Dumitrescu. Lovitura de la 11 metri a fost executata de Eugen Trica, insa sutul acestuia a fost respins de portarul stelist Robinson Zapata.
CFR Cluj: 44. Stancioiu - 2. Tony, 20. Cadu, 27. De Souza, 4. Panin - 25. Andre Leao (23. Fabbiani in minutul 60), 31. Dani - 16. Semedo, 10. Trica (14. Minteuan in minutul 82), 19. Culio (5. Manuel Jose in minutul 76) - 29. Didi. Antrenor: Ioan Andone.
Steaua: 1. Zapata - 4. Golanski (29. Badoi in minutul 58), 3. D. Goian, 5. I. Rada, 15. Nesu - 16. Nicolita, 6. Radoi, 20. Lovin, 23. Plesan (7. Bicfalvi in minutul 5) - 10. N. Dica, 25. Neaga (30. Zaharia in minutul 74). Antrenor: Gheorghe Hagi.
Cartonase galbene: Semedo in minutul 7, Trica in minutul 50, Dani in minutul 54, De Sousa in minutul 80, Cadu in minutul 87, Manuel Jose in minutul 89 / Lovin in minutul 65.
Cartonas rosu: D. Goian in minutul 12.
Meciul a fost arbitrat de o brigada condusa la centru de Augustus Constantin, ajutat la cele doua linii de asistentii Eduard Dumitrescu si Ioan Onicas. Arbitru de rezerva a fost Florin Marcu. Observatorii intalnirii au fost Nicolae Grigorescu si Viorel Boit.
Posibila de fractura de peroneu in cazul lui Mihaita Plesan
Dupa numai 5 minute de joc, Steaua l-a pierdut pe mijlocasul Mihaita Plesan, accidentat dupa ce a fost "agatat" de Semedo la o alunecare, in momentul in care avea piciorul pe pamant. In minutul 30, Plesan a fost transportat cu ambulanta la spital, el fiind nevoit sa astepte inca 25 de minute pentru ca o alta masina a Salvarii sa ajunga la stadionul Dr. Constantin Radulescu. Un prim diagnostic este acela de fractura de peroneu si, in caz ca va fi confirmat, jucatorul ar putea fi indisponibil cel putin trei luni.
In minutul 50, fundasul stelist Mihai Nesu si-a spart capul, dupa un contact cu Semedo, el evoluand cu un bandaj pana la sfarsitul intalnirii.
Cu o ora inainte de meci, mai multi suporteri stelisti au intrat, din greseala, in sectorul rezervat galeriei formatiei CFR Cluj. Intre suporterii celor doua echipe au avut loc cateva imbranceli, insa spiritele nu au degenerat, datorita interventiei jandarmilor, care i-au indrumat pe fanii stelisti catre sectorul ce le fusese rezervat.
La meci au asistat 15.000 de spectatori. Echipa Steaua a fost incurajata la Cluj-Napoca de 1.200 de suporteri.
Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, care a urmarit partida de la tribuna oficiala, a venit la stadion cu aproximativ o ora inainte de startul meciului, cel mai probabil pentru a discuta despre un posibil transfer al lui Romeo Surdu la formatia din Bulevardul Ghencea.
Gigi Becali a parasit stadionul dupa ce s-a acordat penalti pentru CFR Cluj
Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a plecat de la stadionul din Cluj in minutul 71, dupa ce arbitrul Augustus Constantin a acordat penalti pentru CFR, spunand ca este foarte suparat si ca centralul abia astepta sa dicteze 11 metri impotriva echipei sale, informeaza Sport.ro.
"Am motivele mele sa plec. Si ce daca a ratat? Abia astepta sa intre unul in careu ca sa dea penalti", a spus Becali la plecarea de la stadion.