Romanul a marcat din nou in Bundesliga, dupa ce anul trecut a fost golgheterul lui Cottbus.

E deja stereotip: Sergiu Radu a marcat pentru echipa sa in minutul... De data aceasta, victima atacantului de la Wolfsburg a fost Duisburg, und
Romanul a marcat din nou in Bundesliga, dupa ce anul trecut a fost golgheterul lui Cottbus.

E deja stereotip: Sergiu Radu a marcat pentru echipa sa in minutul... De data aceasta, victima atacantului de la Wolfsburg a fost Duisburg, unde Filipescu si Tararache au fost titulari si au jucat tot meciul. "Schija" a reusit al treilea gol al echipei sale (72), dar nu l-a avut alaturi pe Vlad Munteanu, neconvocat de Felix Magath. Tot in Germania, Marica a stat degeaba 90 de minute in teren la meciul Hertha-Stuttgart, 3-1, nereusind sa inscrie pentru campioana Germaniei. Alti doi romani au avut motive de bucurie, dar in Franta. Cu Tamas titular si Daniel Niculae introdus pe teren in minutul 72, Auxerre a reusit prima victorie din campionat, 1-0 acasa cu Caen.

Laudat pentru modul in care s-a pregatit si a jucat in amicale, Mutu este pentru prima oara criticat: a fost eliminat in minutul 45 al amicalului pierdut de Fiorentina cu 3-0 in fata lui Bilbao. Cristi Chivu era anuntat in lotul lui Inter pentru Supercupa Italiei, care s-a disputat aseara tirziu, in timp ce Laurentiu Rosu, unul dintre preferatii selectionerului Piturca, va rata inceputul campionatului spaniol din cauza unei accidentari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.