Senatorii juristi incep astazi o saptamana de lucru pe proiectele de legi restante din sesiunea precedenta. Acestia vor lucra de luni pana vineri, urmand sa dezbata 35 de proiecte de lege, care vor primi rapoarte sau avize in aceasta saptamana.Printr
Senatorii juristi incep astazi o saptamana de lucru pe proiectele de legi restante din sesiunea precedenta. Acestia vor lucra de luni pana vineri, urmand sa dezbata 35 de proiecte de lege, care vor primi rapoarte sau avize in aceasta saptamana.Printre cele mai importante initiative legislative care vor fi dezbatute de senatorii din Comisia juridica se afla cele cuprinse in pachetul de legi privind siguranta nationala: proiectul de lege despre organizarea si functionarea Serviciului Roman de Informatii, proiectul de lege privind activitatea de informatii, contrainformatii si de protectie, proiectul legii securitatii nationale a Romaniei si propunerea legislativa privind statutul profesional si de cariera al ofiterilor de informatii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.