GERMANIA, 1. Bundesliga, etapa a 2-a
l SERGIU RADU a marcat al doilea sau gol pentru VfL Wolfsburg, care a castigat cu 3-1 meciul din deplasare cu MSV Duisburg. "Schija" a fost integralist si a inchis tabela in minutul 72. Tot la Wolfsburg, VLA
GERMANIA, 1. Bundesliga, etapa a 2-a
l SERGIU RADU a marcat al doilea sau gol pentru VfL Wolfsburg, care a castigat cu 3-1 meciul din deplasare cu MSV Duisburg. "Schija" a fost integralist si a inchis tabela in minutul 72. Tot la Wolfsburg, VLAD MUNTEANU nu a fost inclus in lot, in timp ce la gazde au jucat toate minutele IULIAN FILIPESCU si MIHAI TARACHE * CIPRIAN MARICA a fost integralist, dar fara prea mari reusite pentru VfB Stuttgart, care a pierdut cu 1-3 la Berlin, cu Hertha.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 3-a * GABRIEL TAMAS a fost integralist pentru Auxerre, care a obtinut prima sa victorie in campionat, 1-0 acasa cu Caen. Internationalul roman a fost avertizat in minutul 83. Tot la gazde, DANIEL NICULAE a fost rezerva, intrand in teren in minutul 63, in locul lui Jelen * BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 3-a ALIN STOICA a fost titular pentru KAA Gent, care s-a impus cu 2-0 pe terenul lui FC Bruxelles. Mjlocasul roman a fost schimbat in minutul 64 cu Vermouth
OLANDA, Casino Eredivisie, etapa 1 * Ajax Amsterdam a debutat in forta in noua editie de campionat, 8-1 pe teren propriu cu De Grafschaap, meci in care romanii GEORGE OGARARU si NICOLAE MITEA nu au evoluat, din cauza unor accidentari.
ELVETIA, AXPO Super League, etapa a 4-a * CRISTIAN IANU a fost titular pentru FC Aarau, care a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Luzern. Atacantul roman a fost avertizat in minutul 45 si i-a lasat locul lui Rogerio in minutul 68.
ITALIA, Cupa, turul al doilea * BOGDAN PATRASCU a jucat in ultimele 15 minute ale meciului pe care Piacenza l-a castigat cu 2-1, in deplasare, cu Ravenna * SORIN PARASCHIV nu a facut parte din lotul lui Rimini, care s-a impus cu 3-1 in intalnirea de pe teren propriu cu Treviso.
UNGARIA, Borsodi Liga, etapa a 5-a * FILIP LAZAREANU, CLAUDIU CORNACI si TIBOR MOLDOVAN au fost titulari pentru Nyiregyhaza, care a pierdut, scor 0-1, meciul de pe teren propriu cu FC Fehevar. Cornaci a primit un cartonas galben in minutul 73, iar Tibor Moldovan a fost inlocuit in minutul 60. Alti doi fotbalisti legitimati la Nyiregyhaza, MARIUS SAVA si SZABOLCS PERENYI, nu au fost folositi.
UCRAINA, UPL, etapa a 6-a * MARIUS MITU a fost rezerva pentru Metalurg Donetk, 0-1 acasa cu Krivbas Krivoi, fiind trimis pe teren in minutul 66.
SCOTIA, Premier League, etapa a 3-a
l MARIUS NICULAE a jucat toate minutele pentru Inverness, care a pierdut cu 1-2 la St. Mirren. Atacantul roman a pasat decisiv la unica reusita a oaspetilor, semnata de Cowie in mintul 58 * ADRIAN MUTU a fost titular pentru Fiorentina, in meciul amical pierdut cu 0-3 in Spania, cu Atletic Bilbao, insa nu a apucat sfarsitul meciului in teren, fiind eliminat inainte de pauza pentru doua cartonase galbene. Conform presei italiene, pana la momentul trimiterii sale la cabine, Mutu fusese cel mai bun om al Fiorentinei. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.