Presedintele CFR, Iuliu Muresan, nu vrea sa i se mai spuna Rege lui Hagi, facind distinctia intre fostul fotbalist si actualul antrenor.

Cea mai mare miza din istoria campionatului - accesul direct la grupele si banii Ligii Campionilor - ii tiraste pe presedintii din Liga I in razboaie mediatice care depasesc spectrul fotbalului. Dupa batalia cu implicatii rasiste „romani vs unguri" in care au fost angrenati patronul Stelei, Gigi Becali, si conducerea lui CFR Cluj, cele doua formatii au deschis un nou front. De aceasta data, ardelenii ataca taios latura politica a lui Becali. „Gigi Becali, prin iesirile la rampa, declaratii, prin faptul ca este implicat in politica, nu e primit bine la Cluj. Dupa parerea mea, oamenii politici trebuie interzisi in fotbal", sustine presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan.

Oficialul lui CFR Cluj si-a indreptat sagetile si contra antrenorului din Ghencea, Gheorghe Hagi. Muresan a subliniat distinctia dintre cariera fostului international ca jucator si cea de antrenor, motiv pentru care a facut o propunere radicala. „Nu sint de acord sa i se mai spuna Regele lui Hagi", sustine Iuliu Muresan.