Cel mai mare grad de ocupare de la inceperea sezonului estival s-a inregistrat la sfarsitul saptamanii care s-a incheiat. Numarul turistilor care s-au aflat in statiunile de pe litoralul Marii Negre a ajuns, potrivit statisticilor oficiale, la aproap
Cel mai mare grad de ocupare de la inceperea sezonului estival s-a inregistrat la sfarsitul saptamanii care s-a incheiat. Numarul turistilor care s-au aflat in statiunile de pe litoralul Marii Negre a ajuns, potrivit statisticilor oficiale, la aproape 135.000. Cei mai multi au ales statiunile din sudul litoralului. Un numar record de turisti s-a inregistrat si la Vama Veche, 23.000 de persoane. In topul statiunilor se afla Neptun (36.085 de turisti), Costinesti (21.000 de turisti), Eforie (20.866 de turisti) si Mamaia (16.458 de turisti). Se estimeaza insa ca numarul celor care au ales sa-si petreaca week-end-ul la mare sa fie mult mai ridicat, in conditiile in care autoritatile ii inregistreaza doar pe cei declarati oficial la hoteluri, multi turisti alegand sa se cazeze si la particulari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.