Rugbystul argentinian Martin Gaitan a fost operat pe cord la un spital din Cardiff, dupa ce a fost victima unei maladii cardiace in timpul meciului de pregatire de sambata cu Tara Galilor, si va lipsi de la Cupa Mondiala din Franta, informeaza

Rugbystul argentinian Martin Gaitan a fost operat pe cord la un spital din Cardiff, dupa ce a fost victima unei maladii cardiace in timpul meciului de pregatire de sambata cu Tara Galilor, si va lipsi de la Cupa Mondiala din Franta, informeaza AFP.  Gaitan, in varsta de 29 de ani, a resimtit dureri in piept si a fost spitalizat de urgenta. Investigatiile au relevat o ruptura partiala a arterei coronare. Gaitan va fi inlocuit in lotul Argentinei cu Hernan Senillosa sau cu Marcelo Bosch. Argentina, care face partie din grupa D alaturi de formatiile Georgiei, Frantei, Irlandei si Namibiei, va disputa meciul de deschidere al Cupei Mondiale impotriva reprezentativei tarii gazda, la 7 septembrie, pe Stade de France.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.