CNVM a autorizat, la inceputul saptamanii trecute, doua fonduri deschise de investitii administrate de Raiffeisen Asset Management, numarul fondurilor gestionate de societate ajungand la 4, potrivit Mediafax. Fondul de investitii Raiffeisen Confort v
CNVM a autorizat, la inceputul saptamanii trecute, doua fonduri deschise de investitii administrate de Raiffeisen Asset Management, numarul fondurilor gestionate de societate ajungand la 4, potrivit Mediafax. Fondul de investitii Raiffeisen Confort va putea sa detina pana la 100% din activele sale in valori mobiliare si instrumente ale pietei monetare emise sau garantate de statele membre ale UE sau de autoritatile publice ale acestora, potrivit prospectului de emisiune al fondului avizat de CNVM. Celalalt fond autorizat este Fondul Deschis de Investitii Raiffeisen Romania Actiuni. Raiffeisen Asset Management a intrat pe piata anul trecut si a lansat doua fonduri deschise Raiffeisen Benefit si Raiffeisen Profit.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.