„Time" a nominalizat-o pe romanca, alaturi de sotul ei, in topul celor mai reusite perechi din istoria sportului.Nadia, alaturi de Bart si Dylan Paul,
barbatii din casa ei „Este perfecta", scria revista „Time" pe coperta despre Nadia Comaneci, dupa ce romanca daduse peste cap tabela de notare de la Montreal. Peste ani, aceeasi publicatie si-a amintit de Nadia, de data aceasta in cuplu cu Bart Conner, cei doi fiind nominalizati, pe pozitia 22, in topul celor mai faimoase cupluri pe care le-a dat istoria sportului. Perechea Steffi Graf-Andre Agassi detine suprematia in clasament, pe locul 2 aflindu-se triunghiul amoros Pavel Bure-Anna Kournikova-Serghei Fedorov, desi mezalianta dintre tenis si hochei este de mult istorie, frumoasa rusoaica facind de ceva vreme un dublu tumultuos cu cintaretul Enrique Iglesias. In sfirsit, podiumul este completat de telenovela care a tinut mult timp prima pagina a tabloidelor britanice, cu protagonistii Sven Goran Eriksson, fostul selectioner al Angliei, si secretara Faria Alam. De asemenea, love story perimata, tehnicianul suedez facind intre timp o pasiune pentru nepoata parintelui Galeriu, pe care a vizitat-o de mai multe ori in Romania.

Nadia si Bart s-au cunoscut la Cupa Americii din 1976, pe care amindoi au cistigat-o. Ea avea 18 ani, el 14, dar casatoria s-a produs abia dupa 20 de ani. „Majoritatea barbatilor spun ca sotiile lor sint de nota 10. A mea a luat 10", obisnuieste sa spuna Bart despre Nadia. Cei doi s-au aflat in luna iunie in Romania pentru aniversarea lui Dylan Paul, fiul lor „de nota 10" fiind adus sa-si vada bunicii. Nadia nu vrea sa-l invete pe Bart limba romana, pentru a nu intelege toate birfele, iar la ceremonia religioasa l-a calcat la final pe picior, marturisind ulterior ca „in ceremonia ortodoxa inconjuri altarul de trei ori si pe urma trebuie sa-ti calci partenerul pe picior, se spune, pentru a conduce in casatorie". „De ce nu, parca ar fi existat dubii in acest sens!", a fost replica plina de umor a lui Bart, dupa ce i s-a descifrat semnificatia gestului.