Un studiu realizat in Marea Britanie de catre Harris Interactive a scos la iveala faptul ca musulmanii creeaza panica printre britanici mai mult decat o fac americanii ori europenii, noteaza gazeta.ru.   In urma studiului efectuat

Un studiu realizat in Marea Britanie de catre Harris Interactive a scos la iveala faptul ca musulmanii creeaza panica printre britanici mai mult decat o fac americanii ori europenii, noteaza gazeta.ru.   In urma studiului efectuat de agentia Harris Interactive pentru ziarul The Financial Times  reiese ca britanicilor le este frica de musulmani mai mult decat de americani r sau de europeni. 59% din britanici au spus ca musulmanii pot fi considerati cetateni cu drepturi egale in Marea Britanie, in timp ce restul populatiei  ii considera o amenintare pentru securitatea nationala. Mai mult de atat, britanicilor le este frica de acte teroriste, specialistii sustinand  ca atitudinea negativa fata de musulmani a aparut dupa actul terorist din 2005, de la metroul din  Londra. Insa, la intrebarea despre relatiile personale cu musulmanii, britanicii au aratat ca acestia  sunt mai loiali decat marea majoritate a  europenilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.