Capricii. Vedetele de la Hollywood vor sa demonstreze ca sunt mai cu mot, chiar si atunci cand este vorba despre preferintele culinare Gusturile nu se discuta, iar atunci cand vine vorba despre mancare, cu atat mai putin. Fructe de o anumita culoare
Capricii. Vedetele de la Hollywood vor sa demonstreze ca sunt mai cu mot, chiar si atunci cand este vorba despre preferintele culinare Gusturile nu se discuta, iar atunci cand vine vorba despre mancare, cu atat mai putin. Fructe de o anumita culoare, sucuri naturale din legume, peste dimineata, la pranz si seara, iata cateva dintre preferintele culinare extrem de sofisticate ale starurilor de la Hollywood. Cine si-ar fi inchipuit, de exemplu, ca frumusica "blonda de la Drept", Reese Witherspoon, nu poate trai fara mancare pasata pentru bebelusi?! Actrita pretinde ca aceasta o ajuta sa isi mentina silueta si o consuma cel putin o data pe zi. O alta vedeta blonda, Gwyneth Paltrow, nu isi poate imagina cum ar fi viata fara sa se rasfete cu preparate din peste, indiferent de momentul zilei. In topul preferintelor ei se afla tiparul. Somon cu chipsuri Si Catherine Zeta-Jones are gusturi stranii, numai ca in cazul ei, ciudatenia se traduce in combinarea unui fel de mancare pretentios, adica somon fumee, cu banalele chipsuri zdrobite in tigaie. "De cate ori mananc asa ceva, ma binedispun imediat, dar Michael (n.r.: Douglas), sotul meu, considera ca este de-a dreptul scarbos si nici nu se gandeste sa incerce amestecul acesta inedit", a declarat, la un moment dat, actrita. Suc de patrunjel la micul dejun La polul opus, adica al vedetelor care se mandresc cu o dieta sanatoasa, bogata in vitamine si minerale, se afla Mariah Carey, Goldie Hawn, dar si Liz Hurley. Prima dintre acestea declara sus si tare ca legumele si fructele mov, bogate in antioxidanti, o ajuta sa tina la distanta ridurile. "Nu trece nici macar o zi fara ca Mariah sa manance prune, sfecla sau struguri. Acesta este motivul pentru care pielea ei este atat de proaspata si stralucitoare", a declarat cu admiratie un apropiat al cantaretei. Si Liz Hurley este mare amatoare de fructe, vedeta declarandu-se dependenta de agrise. Fructele dulci-acrisoare, o sursa naturala de fier si calciu, o ajuta pe Liz sa aiba mereu o silueta de invidiat. Cu un trup zvelt se poate lauda si mai varstnica Goldie Hawn. Secretul actritei americane este un suc natural, preparat in fiecare dimineata din telina, patrunjel, napi si ardei iute. Principala virtute a licorii, crede Goldie, este aceea ca o ajuta sa ramana tanara si plina de energie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.