Concret, pesedistii nominalizati i-ar fi spus verde-n fata lui Geoana ca este un om mort din punct de vedere politic, dar ca ei ii pot garanta o retragere cu torte, daca la plecare "lasa locul curat". Conditia pusa de sfetnici, spun sursele, este ca
Concret, pesedistii nominalizati i-ar fi spus verde-n fata lui Geoana ca este un om mort din punct de vedere politic, dar ca ei ii pot garanta o retragere cu torte, daca la plecare "lasa locul curat". Conditia pusa de sfetnici, spun sursele, este ca presedintele PSD sa gaseasca solutia pentru ca in perspectiva viitoarei batalii pentru sefia partidului sa fie anihilati Cristian Diaconescu, Victor Ponta si Titus Corlatean. Astfel s-a avansat ideea plasarii celor trei pe listele pentru PE, miza fiind scoaterea acestora din cursa interna. La inceputul saptamanii trecute, capii PSD s-au pus pe luat decizii radicale. Ei au hotarat sa nu mai sprijine din umbra actualul Cabinet si sa puna capat zilelor Guvernului Tariceanu printr-o motiune de cenzura. Pornit in turneu prin Ardeal, Mircea Geoana a anuntat ca isi doreste sa devina premier dupa ce Tariceanu va fi dat jos. Aflat, sambata, la Bistrita, Geoana a apreciat ca anuntul sau este firesc, intrucat ar fi anormal din partea partidului "care are 30 la suta din voturi" sa spuna ca da jos un guvern si sa nu fie pregatit sa guverneze. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.