Puiu Hasotti a sustinut ca Valeriu Stoica are un plan de a pune mana pe cea mai inalta functie din PLD, iar primul pas a fost reprezentat de desemnarea lui Theodor Stolojan cap de lista pentru alegerile europarlamentare. "Cine credeti ca-l impinge p
Puiu Hasotti a sustinut ca Valeriu Stoica are un plan de a pune mana pe cea mai inalta functie din PLD, iar primul pas a fost reprezentat de desemnarea lui Theodor Stolojan cap de lista pentru alegerile europarlamentare. "Cine credeti ca-l impinge pe Theodor Stolojan sa candideze pentru Parlamentul European si sa plece la Bruxelles? Valeriu Stoica, care vrea sa preia puterea in partid", a explicat Hasotti. El a completat ca intre Valeriu Stoica si Cristian Boureanu exista un conflict mai vechi, care se poate actualiza in lupta pentru sefia partidului.
PLD reactioneaza
Liberal democratii au respins declaratiile vicepresedintelui PNL si s-au intrecut in critici la adresa acestuia. "Cainele moare de drum lung si Hasotti de grija altora" a fost replica primita din partea lui Cristian Boureanu, citat de Mediafax, in timp ce Gheorghe Flutur a declarat ca "afirmatiile pot fi catalogate drept fabulatii de canicula, dar nu vom musca din nada intinsa de liberali". Valeriu Stoica a precizat ca scenariul lansat este o gluma, iar "cei care fac astfel de speculatii, ori au un simt al umorului foarte dezvoltat, ori au o capacitate limitata de a intelege lucrurile". El a mentionat ca, pana in 2012, nu va candida pentru nici o alta demnitate publica din tara.
"Infirmarile nervoase demonstreaza clar ca informatiile mele referitoare la un conflict adanc in interiorul PLD sunt exacte" a concluzionat vicepresedintele PNL, Puiu Hasotti. El a precizat ca daca nu ar fi avut dreptate putea fi contrazis ironic de liberal democrati, dar reactia acestora ridica mari semne de intrebare. (C.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.