La finalul intalnirii incheiate cu 4-1, Meme Stoica, presedintele Unirii, se afla in zona vestiarului banatenilor, unde injura cu foc, cand a dat nas in nas cu Ionel Ganea, atacantul lui Poli, suspendat la intalnirea care tocmai se terminase. Conform
La finalul intalnirii incheiate cu 4-1, Meme Stoica, presedintele Unirii, se afla in zona vestiarului banatenilor, unde injura cu foc, cand a dat nas in nas cu Ionel Ganea, atacantul lui Poli, suspendat la intalnirea care tocmai se terminase. Conform martorilor oculari, Ganea i-a bagat mana in gat lui Meme, care a fost salvat doar de jandarmii aflati in apropiere de bataie. Altfel, meciul s-a incheiat cu o faza antologica: in minutul 89, arbitrul a dictat usor un penalty pentru Poli, la 4-0 pe Unirea, Gh. Bucur a fost oprit de Stelea sa marcheze de doua ori, dupa ce la prima executie mai multi jucatori patrunsesera in suprafata de pedeapsa, apoi, in timp ce portarul Unirii tinea mingea prinsa in brate, coechipierul sau Onofras a lovit balonul cu mana, dictandu-se un nou penalty, transformat de Alexa. "Era cat pe ce sa intoarca rezultatul", a comentat ironic Stoica, dupa ce a scapat de pumnii lui Ganea. "Saracii. De cand ii propun titlul. O echipa extraordinara. Sa ne lase in pace, ca m-au jignit toata viata, patronul, presedintele ...", a mai comentat Stoica despre Poli. "Tineam mult sa nu luam gol. Daca stiam ii ziceam lui Stelica (n.r. portarul Bogdan Stelea) sa o lase din prima. Nu au ajuns la poarta si s-a dictat un 11 metri. Ar trebui sa jucam in Bulgaria. Anul trecut a fost jaf. Trebuie sa vina arbitri straini!", a comentat si Dan Petrescu, eliminat, ca si Stoica, pentru proteste. De partea cealalta, Marian Iancu si-a criticat in termeni duri jucatorii, in special pe Alexa. "Trebuia sa-i raspunda pe teren! Am avertizat clar inainte de joc ca nu permit contre verbale cu functionarii de la Unirea! Acum vor plati toti, in frunte cu Alexa. Se pare ca jucatorii mei nu inteleg decat de bici, ei bine, o sa scot biciul. Deviza noastra este lupta sau pleaca!", a punctat Iancu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.