Antrenorul Cioroianu si-a dat demisia, patru jucatori au fost dati afara, unul a primit ultimul avertisment, iar alti doi au fost amendati cu cite 10.000 de dolari.

Campionatul a inceput promitator pentru Universitatea Craiova, insa problemele au reaparut dupa doar patru etape. Perdanti cu acte in regula in derby-ul Olteniei, 0-2 in fata Pandurilor, craiovenii au ramas si cu orgoliul ranit, dar si cu un post vacant pe banca tehnica. Antrenorul Florin Cioroianu a decis sa renunte la Universitatea, la citeva ore dupa infringerea de la Tirgu-Jiu. „Am fost anuntat de Florin Cioroianu ca renunta pentru binele echipei. Vom mai avea o discutie cu el", a anuntat directorul executiv al oltenilor, Ovidiu Costesin. Imediat dupa incheierea meciului, Cioroianu anticipase decizia, sustinind ca nu este nevoie sa fie dat afara de patronul Adrian Mititelu. Desi si-a asumat infringerea, antrenorul angajat initial ca interimar dupa demiterea lui Stefan Stoica nu considera ca a pregatit slab echipa, ci a dat vina pe moralul echipei. Nu doar antrenorul a avut de pierdut de pe urma acestui meci. Internationalul Dorel Stoica alaturi de Saceanu, Dina si Gargalie au fost trimisi la echipa a doua, iar Baird a primit ultimul avertisment. Alti doi jucatori au primit amenzi de cite 10.000 de dolari.

Cu acelasi scor, 2-0, s-a impus si FC Vaslui in fata Gloriei Bistrita. Triumful moldovenilor i-a dat idei de invincibilitate patronului Adrian Porumboiu. „Daca imi spuneti vreo echipa de care ar trebui sa ne temem, am sa merg sa vorbesc cu antrenorul sa ia masurile de rigoare. Nu amenintam pe nimeni, dar nici nu ne dam din fata nimanui. Asa cum am spus inca dinaintea inceperii campionatului, la Vaslui se construieste ceva puternic si toate echipele vor avea viata grea cu noi", sustine Porumboiu.Unirea Urziceni si Poli Timisoara au oferit un spectacol complex, vineri seara. Reusit, in cele din urma, pentru Unirea, amar pentru banateni, care au incheiat etapa a patra cu o infringere cu 1-4. Show-ul de la Urziceni a inceput insa chiar la final, cind arbitrul Alexandru Deaconu a acordat pentru Poli doua penalty-uri intr-un minut, primul repetat dupa ce Bucur ratase. Timisoreanul l-a evidentiat si a doua oara pe Stelea, insa Onofras a facut hent in careu, in incercarea de a-l felicita pe portar pentru cele doua reusite. A treia oara a batut Alexa, care a si reusit sa marcheze golul de onoare. „Tineam mult sa nu luam gol. Daca stiam ii ziceam lui Stelica sa o lase din prima. Nu au ajuns la poarta si s-a dictat un 11 metri. Ar trebui sa jucam in Bulgaria. Anul trecut a fost jaf. Trebuie sa vina arbitri straini. Scorul trebuia sa fie 7-0", a gasit antrenorul Dan Petrescu motive de nemultumire, chiar si la acest scor.

Ultima ora: Demisia lui Cioroianu a fost respinsa Tehnicianul Florin Cioroianu ramine in functia de antrenor al echipei Universitatea Craiova, dupa ce oficialii gruparii oltene au decis sa-i respinga demisia. Oficialii Universitatii au hotarit sa-i dea "un nou vot de incredere" lui Cioroianu, care va conduce, astazi, antrenamentele echipei oltene. Duminica, la prinz, patronul Universitatii, Adrian Mititelu, anticipase decizia, declarind ca, in ciuda rezultatelor din ultimele trei meciuri, nu pune la indoiala valoarea antrenorului Florin Cioroianu: "Imi pare rau de Florin. Pot spune cu mina pe inima ca a fost cel mai bun colaborator al meu, cel mai bun antrenor de cind am preluat echipa". (Lucian Cazan)